Nejnovější recenze ze sekce Kazety na kolo
- Kazeta CS HG 400-í patří k lepším výrobkům od Schimana. Pokud se včas mění řetěz, nejpozději při natažení o 1%, tak kazeta přežije několik řetězů. Zatím máme na kole třetí řetěz k původní kazetě a pohon funguje OK, nový řetěz po instalaci nepřeskakuje. A kazeta je zabalená v pěkné modré k krabičce, je to takové dárkové balení.
- Fotka kazety, která je připojená k dotazníku, není pravdivá. Kazeta SC-HG400-9 má všechny pastorky, i ten největší je ve stříbrné barvě, nikoliv v černé, jak je na obrázku.
- kupuji opakovaně, pro moje užití optimální cena-výkon. teď jsem jí koupil trochu se stěstím, protože jí skoro nikde nemají, tak snad se Shimano nerozhodlo jí přestat vyrábět (mám na mysli 11-36), kdyžtak ale přejdu na 12-36 a nebo na něco podobného od Shimana, co zrovna bude.
Tuhle konkrétní kazetu jsem ještě nezkoušel, ale nemyslím si, že bude nějak odlišná od těch co normálně používám (CS HG 200). Už nejezdím žádné krpály, takže můžu mít největší kolečko s "jen" 30 zuby.
- V pohodě kazeta za skvělou cenu.
Předělal jsem kolo z 3x9 na 3x8 (klidně bych mohl mít 2x4:). Měním kazetu ob cca 3-4 řetězy, což při ceně okolo 200 kaček není žádný problém.
Bude nasazena až na jaro.
Moolbike měl jako jediný černou kazetu Sram na 10kolo. Spokojenost.
- 36 zubů
- velký rozsah kazety, nízká hmotnost
- Perfektně šlape a drží.
- Vše OK.
xt-dobrá výdrž
- Nekvalitní materiál i zpracování
na kolo pro syna, vše funguje bez problémů
- Cena- výkon
- S tímto produktem mám dobré zkušenosti
Zboží se mi libí.
pohoda
- Adekvátní náhrada za původní kazetu SHIMANO TZ - 21
ok
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »